Smag På Toscana

Begivenheden afholdes af

Beskrivelse

Vores event ¨Smag På Toscana¨ er endnu en begivenhed i samarbejde med Bichel. Aftenen byder på en skøn sejltur på åen, samtidig med at I får serveret gode vine og lækre råvarer fra Bichel og deres ekspert.

Italien er sammen med Frankrig det vigtigste vinland i verden, hvortil der laves vin i alle italienske regioner. Traditionen for vindyrkning i Italien går over 1000 år tilbage, og derfor er der en helt utrolig variation af vintyper og stilarter i det støvleformede land. Vi skal denne aften smage noget af det bedste fra regionen Toscana, hvor vi kommer forbi velklingende navne som eksempelvis Chianti og Chianti Classico. Under smagningen kommer man ligeledes til at høre historien bag vinene, mens der serveres et lille udvalg af toscanske specialiteter såsom områdets skinker og oste.

Eksperten fra Bichel vil meget gerne svare på spørgsmål som I skulle have lyst til at stille.

Har du lyst til at læse mere om Bichel og deres lækre mad og vine? Så er der et link til deres hjemmeside her, hvor I kan læse mere og har mulighed for at købe nogle af deres produkter: https://www.bichel.dk/

Det praktiske
Eventet varer 1,5 time og slutter derfor 20:30.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

HUSK! Gyldig betalingskvittering og billet på selve aftenen.

Vi glæder os til at se jer til en vidunderlig tur på byens smukke å!

Fredag d. 20. august 2021, 19.00-20:30
Odense Aafart
Filosofgangen 30, 5000 Odense