Bourgognesmagning

Begivenheden afholdes af

Beskrivelse

I samarbejde med Bichel, inviterer Odense Aafart på endnu et skønt arrangement på byens vidunderlige å. Denne gang går turen til Frankrig – nærmere bestemt Bourgogne. I vil på denne tur blive guidet igennem de forskellige vine af Bichels eksperter. De vil med deres store viden, klæde jer på, så I kan træffe de rigtige valg, når I skal vælge vin til de dejlige sommeraftener. Aftener som denne er altid helt særlige, fordi dansk sommer og god vin går hånd i hånd.

På turen vil du få en enestående mulighed for at smage dig vej gennem det verdenskendte Bourgogne vinområde. Bourgogne har gennem årene slået sig fast som et vinparadis for alle, som ønsker at begive sig ud i et af verdens ultimative vinoplevelser. Bourgogne har især druetyperne Pinot Noir og Chardonnay som referencepunkt, hvilket man også vil få lov til at smage på turen.
I løbet af arrangementet, får I selvfølgelig lov til at stille spørgsmål.

Har du lyst til at læse mere om Bichel og deres lækre mad og vine? Så er der her et link til deres hjemmeside, hvor I kan læse mere og hvor I har mulighed for at købe nogle af deres produkter: https://www.bichel.dk/

Det Praktiske
Kom med på oplevelse i Bourgognes fantastiske verden af vin. Eventet tager 1,5 time, og slutter derfor 20:30.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C

Vi glæder os til at se jer til et smagfuldt og indholdsrigt event!

Lørdag d. 12. juni 2021, 19.00-20:30
Odense Aafart
Filosofgangen 30, 5000 Odense