På Vintur Til Rhône

Begivenheden afholdes af

Beskrivelse

Odense Aafart glæder sig til at byde jer velkommen ombord til denne skønne smagning. I samarbejde med Bichel inviterer Odense Aafart på skøn sejltur, hvor der skal smages på dejlige vine fra Rhône. Odense Å danner de smukke rammer for turen, der både byder på en flot sejltur og vidunderlige smagsoplevelser.

Mindeværdig vinsmagning:
Rhônedalen spiller en central rolle for Bichels historie, hvortil de har opbygget en unik kærlighed til Rhônevinene. Dette betyder, at Bichel har et af Danmarks bedste vinsortimenter fra Rhône. Eventet denne aften byder derfor på en mindeværdig smagsoplevelse. Smagningen byder undervejs på seks forskellige Rhônevine, som eksperten fra Bichel har nøje udvalgt og medbragt. Der er derfor garanti for at få et godt og brugbart indblik i områdets diversitet og dybde, såvel stilmæssigt som kvalitetsmæssigt. Skulle du have spørgsmål undervejs, vil eksperten fra Bichel med glæde svare på dine spørgsmål.

Har du lyst til at læse mere om Bichel og deres lækre mad og vine? Så er der her et link til deres hjemmeside, hvor I kan læse mere og hvor I har mulighed for at købe nogle af deres produkter: https://www.bichel.dk/

Det praktiske
Eventet varer 1,5 time og slutter derfor 20:30.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C

HUSK! Gyldig betalingskvittering og billet på selve aftenen.
Billetter koster 299.- og kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/nt63309c23

Vi glæder os til at se jer til en smagfuld og lærerig tur!

Fredag d. 10. september 2021, 19.00-20:30
Odense Aafart
Filosofgangen 30, 5000 Odense